Luba Uitzendbureau

Assistent montagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Medemblik
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf is een kleine aannemer in Medemblik die werkzaamheden verricht voor bedrijven op het gebied van kabelgoten en verlichtingslijsten aanleggen. Denk aan een Albert Heijn of een school. In het bedrijf hangt een gezellige sfeer. Samen met een team van montagemedewerkers ga je aan de slag en zij zullen jou uiteindelijk fijne kneepjes van het vak gaan leren. Je werkt als assistent monteur om de kabelgoten e.d. te monteren bijvoorbeeld in grote bedrijfshallen of winkels. Jullie hangen ook verlichtingslijsten op. Dit gaat vaak met een hoogwerker. Je werkzaamheden vinden plaats op locaties door het hele land, meestal in grote bedrijfshallen of winkels. Soms is het werk verder weg en dan ben je in de kost. Dan probeert het team om donderdag de klus af te hebben zodat iedereen lekker op vrijdag vrij is.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is hét montage bedrijf voor kabelgoten, ladderbanen en andere kabelmanagementsystemen. Als totaal aannemer van kabelgoten en kabelmanagementsystemen hebben zij een ruime ervaring met systemen van o.a. Niedax, legrand (van Geel), Schneider-electric (Stago) Tevens zijn wij totaal aannemer van verlichting en kabelmanagementsystemen. Wij hebben een ruime lichtlijn ervaring met systemen van o.a. Philips, Veko e.d. Zij leveren en monteren alle systemen volgens de geldende norm van de fabrikant en de door de klant aangegeven wensen. De projecten bevinden zich in het gehele land en de opdrachtgevers zijn zeer divers. Van grote supermarktketens tot zorgcentra en van kantoren tot parkeergarages. Binnenkort wordt het nieuwe bedrijfspand gerealiseerd op bedrijventerrein Agriport A7.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau