Luba Uitzendbureau

Vloerenlegger

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij een familiebedrijf in Zaandam met ruim 35 jaar ervaring in het leggen en renoveren van houten vloeren, pvc en laminaat vloeren wordt het team vloerenleggers uitgebreid. Ga jij binnenkort aan de slag bij dit mooie bedrijf?

Als vloerenlegger/parketeur ga je, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau, zelfstandig of met collega?s op pad naar de klanten waar jij de vloeren inmeet en installeert. Dit doe je met een bedrijfsauto die je krijgt van het bedrijf. Het is zeer afwisselend werk en je komt bij zowel particulieren als bedrijven om vloeren te leggen. Het is hierbij belangrijk dat je goed kan meten en secuur te werk gaat. Je vindt het leuk om een prachtig resultaat op te leveren bij de klant en dat lukt altijd met jouw oog voor detail en oplossingsgericht denken.

Als je al ervaring hebt, ga je snel zelfstandig aan de slag. Heb je geen ervaring maar ben je wel handig en doe je graag fysiek werk? Geen probleem! Dan ga je eerst met collega's op pad om ingewerkt te worden. Na verloop van tijd zul je ook alleen naar klussen worden gestuurd.

Je werkdag is tussen 8:00 en 17:00 uur, maar er wordt een flexibele houding verwacht op het moment dat de opdracht af moet.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Zaandam specialiseert zich in het verkopen en leggen van houten vloeren, laminaat, pvc en kurk. Naast vloeren doen zij ook raamdecoraties in allerlei soorten en maten en komen dit thuis bij de klant installeren. Doordat zij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste interieur trends kunnen zij adviseren in een keuze naar de juiste vloeren op het gebied van systemen, houtsoorten, vloerverwarming, tapijt, karpetten, vinyl en onderhoud. hooglandvloeren.nl/vloeren/duoplank-multiplank-vloeren/ hooglandvloeren.nl/vloeren/laminaat-vloeren hooglandvloeren.nl/vloeren/pvc-vloeren hooglandvloeren.nl/vloeren/kurk-vloeren/ hooglandvloeren.nl/specialisaties/vloerverwarming hooglandvloeren.nl/specialisaties/onderhoud

Het betreft een familie bedrijf dat wordt gerund door een echtpaar en waar hun 3 kinderen met plezier meewerken in het bedrijf. Er werken ongeveer 5 man in de buitendienst en hebben allemaal de neus in dezelfde richting, goed, snel en kwalitatief werk afleveren. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer en je bevindt je tussen mensen die hard werken en hart hebben voor hun vak.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau