Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ordermanagement op de afdeling en het voorraadbeheer van het assortiment. Je communiceert en adviseert dagelijks de B2B-klanten, zowel via de mail als de telefoon. Verder ondersteun je de verkoop buitendienst op verschillende vlakken. Naast de commerciŽle werkzaamheden verleen je ondersteuning aan je collega?s van de planning afdeling. Zodra je verschillende eigen projecten hebt lopen is er de mogelijkheid om operationeel verantwoordelijk te worden voor de grote key-accounts binnen het bedrijf.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale leverancier van lichtbronnen in alle soorten en maten. De producten vinden hun weg naar de consument via het retailkanaal, niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Jouw toekomstige werkgever is continu bezig met innovatie en ontwikkelen van nieuwe technologieŽn, dit maakt jouw toekomstige werkgever interessant. Zo waren zij de eerste met compacte spaarlampen in warme tinten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau