Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Gelderland
Zaltbommel
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij je nieuwe werkgever zagen ze verschillende soorten metaal op maat voor hun klanten. Je start met je werkbon en het benodigde materiaal pick je uit het magazijn. De grotere stukken metaal zullen moeten worden verplaatst met een bovenloopkraan en de gevulde pallets worden met de heftruck in de vrachtwagen geladen. Wanneer je de materialen compleet hebt, noteer je het batchnummer en begin je met meten van de lengtes die je nodig hebt. Je zorgt ervoor dat je alles 2x controleert en begint met zagen. De gezaagde stukken moeten worden afgebraamd en daarna zorgvuldig ingepakt voor bezorging. De werkbon neem je mee terug naar de computer en scan je. De juiste stickers en gegevens komen uit de printer en voeg jij toe aan de bestelling. Zo maak je weer een klant blij met een stukje vakwerk.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever zaagt diverse metalen op maat voor haar klanten en bezorgd deze bij hen. In hun magazijn liggen verschillende soorten profielen en diktes in standaard maten, die ze met verschillende zagen op maat maken. Dit bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar. Je komt te werken in een groep van 12 personen, die langzaam uit zal groeien naar 25 medewerkers. Er zal de aankomende tijd druk worden gebouwd aan hun nieuwe magazijn en werkruimte, waardoor ze nog verder kunnen groeien. Verwacht wordt dat er dit najaar het eerste feestje voor je op het programma staat, wanneer de eerste paal in de grond zal worden geslagen. Eigenlijk is het bij dit bedrijf iedere dag een feest om te werken en de fijn ingerichte kantine en ontspanningsruimte, met tafeltennistafel, darts en voetbaltafel dragen daar zeker aan bij.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau