Luba Uitzendbureau

Supervisor technische dienst

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als supervisor technische dienst weet je als geen ander hoe jij de logistieke installaties en materieel optimaal moet onderhouden. Jij stuurt je team aan en zorgt dat zij zich verder ontwikkelen in het vak. Je bent bezig met prioriteiten stellen en reist naar verschillende locaties af om de optimale condities van de technische en logistiek installaties te onderhouden. De locaties waar jij gaat werken zijn gevestigd in Velsen-Noord, IJmuiden en Harlingen.

Zelf ben je ook bezig met modificeren en repareren van machines en kranen en in het vrieshuis. Er is een vast schema waar jij volgens zult werken om storingen te verhelpen en onderhoud te plegen aan bijvoorbeeld heftrucks en elektrische pallettrucks.

Naast het technische aspect ben jij ook goed in administratie. Je stelt onderhoudsrapporten op en houdt de voorraden bij in het onderhoudssysteem. Daarnaast ben je bezig met het opstellen van preventieve onderhoudsplannen en houd je contact met de interne en externe organisatie (Keuringsinstanties en Leveranciers).

Over het bedrijf

Dit Nederlandse bedrijf in de voedselproductie zit ondertussen wereldwijd, zelfs in Alaska (leuk voor bedrijfsuitjes). Het is gespecialiseerd in de opslag, stuwadoren, forwarding, douaneafhandeling en het ontwikkelen van innovatieve supply chain oplossingen op het gebied van temperatuur gecontroleerde voedselproducten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau