Luba Uitzendbureau

Proces operator Waterzuivering

  • Vacature
  • Noord-Holland
Beverwijk
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Op locatie staan twee drooglijnen waar 24/7 het slib dat afkomstig is van de rioolwaterzuiveringen thermisch gedroogd wordt. Als proces operator bedien en controleer je de werking van de slibdrooginstallatie en verricht je kleine technische en procesmatige werkzaamheden. Jij bent verantwoordelijk voor de hele installatie. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit tijdens jouw dienst, en indien nodig verhelp je storingen. Deze kunnen mechanisch, elektrotechnisch of softwarematig zijn. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van het proces. Dit doe je door geautomatiseerde systemen. Hierop signaleer je procesafwijkingen en in samenspraak met de regiekamer corrigeer je deze!

Dit werk wordt uitgevoerd in een uitgebreid twee ploegendienst inclusief storingsdiensten. Dit houdt concreet in dat je werkt van 06:00 tot 14:00 uur, of van 14:00 tot 22:00 uur en volgens het rooster twee keer per 7 weken een weekenddienst van 08:00 tot 16:00 uur. Na een gedegen inwerkperiode draai je ook mee in de storingsdiensten. Dit houdt in dat je fysiek niet aanwezig hoeft te zijn op de plant, maar wel 's nachts verantwoordelijk bent voor het oplossen van storingsmeldingen. Dit kan op afstand met een laptop, maar het komt ook wel eens voor dat je naar de plant moet. Natuurlijk ontvang je hier een vergoeding voor.

Over het bedrijf

Het gaat om een oer-Hollands en grensverleggende organisatie. Zij zorgen voor een beter milieu en richten ons volledig op het water! Het water wat jij drinkt, gebruikt in jouw wasmachine, vaatwasser, douche en simpelweg voor het doortrekken van jouw wc. Zij zorgen ervoor dat je veilig woont, controleren de dijken en we dragen zorg voor het milieu, natuur en omgeving.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau