Luba Uitzendbureau

Technical support Engineer

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent service gericht en heb een hands-on mentaliteit. Binnen deze functie ben je met veel diverse werkzaamheden bezig. Intern voer je het gehele proces uit van her vullen en testen van chemische kolommen. Je werkt deels op locatie bij klanten in de Benelux, waar je deze systemen opstart en onderhoudt. Aangezien je werkt met chemische stoffen moet alles netjes volgens richtlijnen. Een juiste administratieve voorbereiding en afhandeling is onderdeel van het werk. Daardoor zoeken wij iemand die het leuk vind om het visite kaartje te zijn en intern de chemische afhandeling regelt.

Hoe zit je week er uit? Maandag begin je met voorbereiding van het service en onderhoud aan de systemen. Dinsdag, woensdag en donderdag ben je met jou collega en de bedrijfsauto onderweg om deze systemen te onderhouden en te vervangen. Hier hoort natuurlijk een volledig verzorgde overnachting en maaltijdvergoeding. Na deze dagen kom je donderdag avond weer terug op de zaak en verwerk je vrijdag alle retour gekomen onderdelen. Deze worden weer afgevuld met nieuw materiaal om weer ingezet te kunnen worden. De administratie van dit alles vind jij niet erg en dit goed regelen is geen enkel probleem voor jou!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is onderdeel van een grotere organisatie die is opgericht in Duitsland. Ze werken samen met het zusterbedrijf wat er naast zit voor het opvangen van gevaarlijke dampen. Dit is een klein bedrijf met momenteel 6 medewerkers en dus korte lijntjes.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau