Luba Uitzendbureau

Monteur werktuigbouw - leerling

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Naast je werk ga je de mbo niveau 3 opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw doen, 4 dagen werken en 1 dag per week naar school. Het bedrijf heeft een nieuwbouwafdeling en een service afdeling. Afhankelijk van jouw voorkeur en affiniteit ga je bij één van deze afdelingen starten met je leer-werktraject tot vakbekwaam monteur. Als leerling monteur ga je onder begeleiding van de werkplaatschef opbouw- reparatie- onderhoud en revisiewerkzaamheden uitvoeren aan onder andere laadkranen, vorkheftrucks en trailers.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een familiebedrijf met een informele werksfeer. Het is en regionaal bedrijf dat gespecialiseerd is in hydraulische autolaad- en loskranen, containerinstallaties, kippers, carrosserieën en meeneemvorkheftrucks.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau