Luba Uitzendbureau

Monteur WTB met opleiding

Details van de functie

Logo Over de functie

Als leerling monteur wordt je uiteraard niet zomaar op pad gestuurd. Het eerste half jaar, drie kwart jaar zal je bij het bedrijf werken op de assemblage afdeling om alle fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Daarna ga je meelopen met een ervaren monteur, je gaat altijd met zijn tweeŽn naar een klant toe om onderhoud te plegen aan de machines. Als servicemonteur verricht jij servicewerkzaamheden aan de geleverde machines, je biedt ondersteuning en adviseert de klant bij technische problemen, voert onderhoud uit aan nieuwe en bestaande installaties en zorgt voor het technisch goed functioneren van de installatie.

Een overzicht van je taken:
  • Op locatie analyseer je storingen m.b.v. tekeningen en schema's, stelt de diagnose vast en treft de nodige maatregelen om de storingen te verhelpen
  • Adviseer je de klant over de wijze van reparatie of onderhoud en instrueer je de lokale operators/klant
  • Je voert revisie uit door gedeeltelijke of gehele vervanging van onderdelen
  • Ook ben je incidenteel betrokken bij het installeren, opstellen, aansluiten en testen van nieuwe machines
  • Je registreert technische wijzigingen in het service rapport/onderhoudsdossier

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Zaandam, en is een aanbieder van procesapparatuur en technische oplossingen voor de oliezaden, diervoerder- en bio energiemarkt. Het bedrijf produceert en verkoopt zowel systemen als afzonderlijke productie-units. De cultuur van de organisatie kan worden vergeleken met de cultuur van een familiebedrijf en daarnaast worden omschreven als internationaal, gespecialiseerd, uniek, ambitieus en gedreven.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau