Luba Uitzendbureau

Leerling procesoperator

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb je altijd al in de techniek willen werken maar is het er nooit van gekomen? Wij bieden jou de kans je (om-) te scholen tot procesoperator A en/of B.
Luba Procestechniek biedt gemotiveerde kandidaten de mogelijkheid hun technische affiniteit verder te ontwikkelen en uiteindelijk zelfs een erkend mbo 2 of 3 diploma te halen. We hebben hiervoor een uniek maatwerk traject ontwikkelt in samenspraak met de leerbedrijven zelf! Praktijk en theorie sluiten daardoor perfect op elkaar aan. Tijdens de opleiding zie je van verschillende productiebedrijven de machines en het proces van dichtbij omdat je les krijgt op locatie bij de leerbedrijven. De opleiding bestaat uit 2 delen; procesoperator A en procesoperator B, beide trajecten duren ongeveer 1 jaar. In dat jaar werk je 4 dagen per week in ploegendienst en ga je 1 dag per week naar school, ook je schooldag krijg je doorbetaald.

Over het bedrijf

Als je een motivatiebrief en capaciteitentest hebt gemaakt nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging in Heerhugowaard. (We zitten pal naast het station en er is parkeergelegenheid voor de deur.)
Je gaat met 1 van onze procestechniek specialisten in gesprek over jouw specifieke wensen en verwachtingen. Samen selecteren we een aantal bedrijven waar wij jou voorstellen als leerling operator. Natuurlijk wordt je al snel aangenomen zodat je snel werkervaring opdoet bij jou leerbedrijf. Als je de draai een beetje hebt gevonden begint de opleiding echt. Les krijg je op locatie bij de leerbedrijven, de meeste docenten zijn zelf ervaren als procesoperator en kunnen je alles vertellen over de theorie én de praktijk! De klassen bestaan uit maximaal 12 leerlingen, er is dus ruim de tijd en gelegenheid voor persoonlijke begeleiding.
Of je nu gaat werken in de voedingsmiddelenindustrie, petrochemie of farmacie, als procesoperator ligt er een mooie toekomst voor je in het verschiet. Interesse? Neem dan contact op met Luba Procestechniek.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau