Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent als monteur verantwoordelijk voor het onderhouden en oplossen van storingen aan de machines en andere technische installaties binnen jouw afdeling. Naast deze werkzaamheden houd jij je bezig met ad-hoc aanvragen waarbij je werkt binnen de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Je denkt actief mee over verbetermogelijkheden van de werkprocessen en de optimalisatie van de moderne machines. Jij hebt dus een passie voor techniek en ziet kansen liggen voor technische verbeteringen. Kortom, een veelzijdige, afwisselende en zelfstandige functie! Als onderhoudsmonteur werk je in een klein maar gezellig team onder leiding van het hoofd TD. Je draait mee in een 2-ploegendienst en bent bereid om ook een 3-ploegendienst te draaien en / of consignatiediensten.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot bedrijf in Heerhugowaard. Ze zijn bekend van azijn, siropen en reinigingsartikelen. Het is van origine een familiebedrijf en deze waarden zijn nog steeds merkbaar in het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau