Luba Uitzendbureau

Onderhoudstechnicus Mechanica

  • Vacature
  • Noord-Holland
Velsen
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Je begint om 7:00 uur met een kop koffie terwijl je de SAP-meldingen nakijkt op signaleringen die opvolging nodig hebben: afwijkende metingen, lekkende kleppen, niet-werkende pompen, die zaken herstel je als eerste want productie en veiligheid staan voorop. Geen dag is dus hetzelfde. Want naast deze reparaties houd je je ook bezig met lassen en werk je in de installatie aan de kleppen en pompen. Je stelt onderhoudsplannen op met werkinstructies. Op vrijdag werk je meestal je administratie bij in SAP, doe je de bestellingen en zorg je voor het voorraadbeheer. Jouw grootste uitdaging als onderhoudstechnicus bij dit bedrijf is het ervoor zorgen dat de installatie nooit ongecontroleerd blijft. Je hebt oog voor verbeteringen van de onderhoudsafdeling en werkt samen met de reliability engineer aan de optimalisatie van de installatie. Je maakt slim gebruik van (on)geplande stilstanden.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een hoog technisch en veelzijdige partner van Tata Steel. Dit bedrijf kent een leuke informele sfeer waar op een hoog technische manier zoutzuur en afvalwater wordt gereinigd en hierdoor wordt hergebruikt. Het is een compact opgezet bedrijf waar, binnen de hechte teams aan constante verbetering en ontwikkeling wordt gewerkt. Er is een platte organisatiestructuur aanwezig wat zorgt voor korte lijntjes en duidelijkheid binnen het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau