Luba Uitzendbureau

Operator compostering

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wat ga je doen om die toekomst samen schoner te maken? Als procesoperator compostering ben je verantwoordelijk voor het besturen en bewaken van het composteringsproces bij een grote afvalverwerker. Je lost storingen aan de installatie op, doet eerstelijnsonderhoud en werkt in storingsdiensten. In je rol als procesoperator heb je specifieke aandacht voor de compostkwaliteit en doet een wekelijkse ingangscontrole op het aangeboden GFT en rapporteert hierover. De procesoperator werkt in ploegendiensten samen met gediplomeerde professionals van diverse disciplines.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een energie- en afvalnutsbedrijf welke eigendom is van 52 aandeelhoudende gemeenten en 6 waterschappen. Om een forse bijdrage te kunnen leveren aan de klimaatdoelstellingen van de aandeelhouders, richt dit bedrijf zich - behalve op afvalinzameling en grondstoffenmanagement - sterk op verduurzaming van de energievoorziening van de in hun deelnemende overheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau