Luba Uitzendbureau

Teamleider proces control engineer

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Alkmaar
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider geef je sturing aan een team professionals. Je bent met het team verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het functioneren van alle procesautomatisering gerelateerde systemen, apparatuur en netwerken. Je geeft richting aan en bent verantwoordelijk voor het automatiseringsbeleid en sluit je met enige regelmaat aan bij projecten om de koppeling met automatisering te borgen. Als teamleider ken je de business en ben je in staat vanuit bedrijfskundig perspectief naar de automatiseringsassets te kijken. Je werkt hiermee vraagstukken uit, zodanig dat je met je team en het management de juiste prioriteiten kan stellen. Je houdt van je vak en kent het vak als geen ander. Je denkt out-of-the-box en staat voor je visie. Kortom je wordt door iedereen ervaren als een krachtige sparringpartner die ook hen verder weet te brengen. Je weet de optimalisatievraagstukken te vertalen naar oplossingsrichtingen. Daarnaast zorg je voor afstemming van de processen op andere disciplines en het overdragen van de expertise zodat de productie optimaal verloopt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is innovatief en sociaal waar ze echt geloven in 'Samen werken aan een schonere wereld'. Zo zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden in werk en deze organisatie is maatschappelijk betrokken en de koploper in duurzaamheid. Je werkt in een dynamische werkomgeving waar de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers voorop staat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau