Luba Uitzendbureau

Besturingstechnicus Elektro

  • Vacature
  • Noord-Holland
Velsen
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De afdeling Technische Dienst is verantwoordelijk voor het beheer en het technisch functioneren van de installaties op de locaties. Binnen het team van de Uitvoering zijn zowel de W- als de E-kant vertegenwoordigd met in totaal een 4-tal medewerkers. Je gaat alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren op het gebied van onderhoud en eventuele nieuwbouw. Je gaat complexe storingen verhelpen, diagnoses stellen en werkt daarbij aan de hand van informatie van collega's van Productie en de Technische Dienst. Ook het aansturen van firmapersoneel bij uitbesteding of projecten.

Over het bedrijf

Als onderdeel van een wereldwijde topspeler op het gebied van aggregaten, cement en ready mixed concrete werk je bij een organisatie met ruim 3000 locaties verdeeld over 56 landen.
De productielocaties in IJmuiden en Rotterdam zijn ondergebracht in de organisatorische eenheid Bedrijven West. Deze twee productielocaties delen de afdelingen Controlling, HR en de management assistent.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau