Luba Uitzendbureau

Maintenance operator cyclotron

  • Vacature
  • Noord-Holland
Petten
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen een hecht team ben jij samen met de collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van de cyclotronproductie en de onderhoudswerkzaamheden. Jij werkt volgens strenge voorschriften en een planning ten behoeve van een optimale kwaliteit van radio-isotoop producten en maximale beschikbaarheid van de apparatuur en installaties. Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van het productieproces en het opstarten van het bestralingsproces. Ook valt het bedienen, controleren en regelen van de installatie vanuit de controlekamer onder je werkzaamheden.

Hieronder een korte opsomming van werkzaamheden die je kan verwachten:
  • Voorbereiden van het productieproces en opstarten van het bestralingsproces
  • Bedienen, controleren en regelen van de installatie vanuit de controlekamer, bijstellen van parameters indien nodig
  • Uitvoeren van schoonmaak-, reparatie-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties, apparatuur, machines en (meet)gereedschappen
  • Maken, reviseren of herstellen van (reserve)onderdelen
  • Opsporen van storingsoorzaken en verhelpen van technische (ver)storingen

Binnen deze functie houd jij je ook bezig met het bijhouden van diverse productie-, voorraad- en onderhoudsgegevens. En houd jij de afdelingsdocumentatie actueel, mede als de technische tekeningen en (besturings)programmatuur.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van generatoren, radioactieve en niet-radioactieve producten en aanvullende producten voor de diagnose en behandeling van diverse ziekten. Wereldwijd zijn zij één van de grootste productie organisaties van hightech medisch apparatuur, instrumenten en (radioactieve) preparaten op het gebied van radiotherapie, contrastvloeistoffen, medische diagnostiek en pijnbestrijding. Samen de zaken voor elkaar krijgen door teamwerk zowel intern als extern. Wil jij graag onderdeel uitmaken van een prachtig proces waarmee jaarlijks 14 miljoen patiënten worden voorzien van potentieel levensreddende diagnostische producten?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau