Luba Uitzendbureau

Constructiebankwerker/ Lasser

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval een baan als constructiebankwerker/ lasser. Je werkt vanaf tekening voor het (aan)bouwen van constructieonderdelen en het hechtlassen hiervan. Verder houdt jij je bezig met het zagen, snijden, boren en tappen van materiaal, het controleren van uitgevoerde werkzaamheden aan de hand van de bijbehorende tekening. Verder ga je materiaal foutloos hechtlassen en aflassen en periodiek een proeflas uitvoeren om kwaliteit van laswerk te garanderen. Het onderhouden van de gereedschappen hoort ook bij jouw taken en je neemt actief deel aan vergaderingen over het naleven van de geldende VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een staalbewerkingsbedrijf, waar ze stalen constructies maken, met name stalen spanten. Één van de meest gerenommeerde staalbouwers van Nederland dankzij de sterke mix van ervaring, kennis en nuchter vakmanschap. Zij beschikken over een team ervaren constructeurs. Altijd op zoek naar kostenbesparende en slimmere oplossingen, maar ook de durf om van gebaande paden af te wijken. En dat doet dit bedrijf regelmatig; ?Wat er nog niet is, maken we zelf. Volgens eigen ontwerp en tot in het kleinste detail, conform de heersende normen en eisen.? Er heerst een goede werksfeer binnen dit bedrijf. Medewerkers voelen zich thuis en steunen elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau