Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zaandam
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In jouw nieuwe baan maak je samen met je collega`s op maat gemaakte pallets en kisten. De pallets en kisten worden gemaakt in alle maten. Je maakt wat de klant vraagt. De kisten en kratten worden met de beste soorten hout en met de modernste technieken gemaakt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je wordt ingezet op de afdeling waar de pallets en kisten worden gerepareerd. Je controleert de pallets en waar het nodig is repareer je deze. In het begin word je daarin uiteraard begeleid. Al vrij snel zal je werkzaamheden herkennen en kan je lekker zelfstandig aan de slag. De pallets die niet meer te repareren zijn worden vermalen en gerecycled bij een houtverwerkend bedrijf. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan het milieu.

Wanneer je in het bezit bent van een heftruckcertificaat, dan is dat in jouw voordeel. Heb je dat niet maar vind je de baan wel erg leuk? Geen probleem, dan nodigen wij jou uit om te reageren of beter nog solliciteren! Na verloop van tijd wanneer je het goed en naar je zin hebt is het mogelijk dat je via Luba jouw heftruckcertificaat kunt gaan behalen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Zaandam. Zij zijn actief in de inkoop, verkoop en productie van alle soorten pallets. Uiteenlopende producten als machineonderdelen, elektronica, bloemen, katoen, food en transportbanden vinden op deze pallets hun weg naar alle hoeken van de wereld. Duurzaamheid is voor klant erg belangrijk. De pallets, en kisten worden vervaardigd op een manier die voldoet aan alle milieu eisen. Om er zeker van te zijn dat er schoon en milieuvriendelijk wordt opgeleverd ondergaan de pallets een nadat zij zijn gemaakt een ware test om te checken of dat inderdaad zo is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau