Sensire

Verpleegkundige - Lichtenvoorde / Groenlo e.o.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verpleegkundige? Het is een werkdag, je start je ipad op en bekijkt de bijzonderheden. Tussendoor krijg je je eerste telefoontje van een medewerker met een vraag. Je beantwoord de vraag, coacht je collega de goede richting op en start met je eigen route. Gedurende de dag hou jij je bezig met diverse werkzaamheden. Het inventariseren van zorgbehoefte, het coördineren van de zorgverlening, het uitvoeren van hoog complexe zorg en het coachen en begeleiden van medewerkers bij de zorginhoudelijke vragen. Je hebt een signalerende functie en zet je collega’s en je klanten in hun kracht. Het teamJe komt te werken in een dynamisch, collegiaal en sociaal team van 11 verpleegkundigen waarin je samen verantwoordelijk bent voor de klanten in het werkgebied van Oost Gelre. Je werkt in hoogcomplexe zorgsituaties en bij alle leeftijdsgroepen waarbij de zorgbehoefte zowel acuut en chronisch van aard kan zijn. De samenwerking met andere collega’s is laagdrempelig en ook al werk je veel individueel, je staat er nooit alleen voor. Als verpleegkundige in Oost-Gelre heb je veel vrijheid, regeltaken en kun je deelnemen aan projecten binnen de Wijgro.

Wie ben jij?Werken in de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Je kunt snel schakelen en individueel handelen zonder dat je in de stress schiet. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van de klant feilloos te achterhalen. Daarnaast weet je de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Je bedenkt graag creatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken, hebt een helikopterview en bent graag coachend en begeleidend aan het werk.

Om aan de slag je kunnen als verpleegkundige vragen wij een aantal praktische zaken van jou:
 • Een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding;
 • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verpleegkundige valt in schaal FWG 45 (€2492,- / €3362,-), exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering, conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Over het aantal uur gaan we graag met je in gesprek. Een contract voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen wij ook op de volgende manier voor jouw werkgeluk:
 • Je hoeft geen nachtdiensten te draaien;
 • Het streven is het inplannen van 8 uurs en 5 uurs diensten;
 • Samen met je team ben je verantwoordelijk voor je rooster;
 • Bereikbaarheidsdiensten zijn onder werktijd;
 • Korte lijnen, zowel binnen als buiten de organisatie;
 • Een organisatie die niet stil staat, innovatie vinden wij belangrijk;
 • Je krijgt een telefoon en ipad in bruikleen die je ook privé mag gebruiken.
Enthousiast geworden?

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op Stella Platter Teamregisseur in Oost Gelre op [klik hier voor het telefoonnummer] of Wijkverpleegkundige Mariska Piek op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire