Luba Uitzendbureau

Allround operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Weesp
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround operator ben jij verantwoordelijk voor het gehele productieproces van A tot Z. Het proces bestaat uit het verzamelen van de benodigde grondstoffen, het afstellen van de machines en het snijden van de rollen zelfklevende tapes. Je moet fysiek in orde zijn om de benodigde grondstoffen te kunnen vervoeren en in de trechters te gieten. Dit bedrijf maakt honderden verschillende producten met allemaal een eigen recept. Om voor elk product de juiste hoeveelheid grondstoffen te gebruiken is secuur werken noodzakelijk. Een klein verschil kan grote gevolgen hebben. Als allround operator heb je ook de taak om de machines juist in te stellen en afwijkingen te constateren. Bij afwijkingen ben jij degene die op zoek gaat naar een oplossing, lukt dit niet is er altijd de technische dienst om je te ondersteunen. Voordat het eindproduct klaar is voor verzending zal je de 'jumbo-rollen' door middel van een machine moeten snijden naar wens van de klant. Dit doe je door middel van snijmachines die je ook op de juiste wijze instelt. Voor deze functie als allround operator is technisch inzicht een pré en moet je goed zelfstandig kunnen werken.

Over het bedrijf

Dit bedrijf produceert afdichtingsmaterialen en zelfklevende tapes. Met de twee vestigingen in Weesp en Kampen is dit bedrijf een begrip in de wereld van professionele afdichtingsproducten. De producten leveren een oplossing tegen nagenoeg elk afdichtingsprobleem. Je vindt de producten terug in onder andere de industrie, bouw en doe-het-zelfwinkels. De productie doet dit bedrijf volledig zelf, waardoor zij hun klanten kunnen voorzien van de beste kwaliteit en de beste prijs.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau