Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het afvullen van zakken conform eisen die gesteld worden. Je draagt zorg voor een juiste opslag van het product. Daarnaast voer je waar nodig kleine onderhoudswerkzaamheden uit.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in regio IJmond. Het is een vooraanstaande leverancier voor de olie- en gasboringsindustrie in het Noordzeegebied. Zij hebben een hele grote opslagcapaciteit dus als Logistiek medewerker krijg je te maken met grondstoffen in bulk, big bags of zakgoed. Het bedrijf streeft naar om een optimale performance te geven voor zowel projecten als producten die zij leveren aan klanten. Een optimale performance wordt onder andere verkregen door een gegarandeerde productkwaliteit, de levering van bijbehorende diensten of materiaal, een punctuele levering en waar nodig gericht advies. Onze klant staat dan ook voor kwaliteit, product-diversiteit en een ?hands-on? mentaliteit. Klinkt dit voor jou als een bedrijf waar jij graag jouw steentje aan bijdraagt? Lees dan snel verder!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau