Luba Uitzendbureau

Hoofd Orderpick

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Honselersdijk
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als hoofd Order afhandelaar ben jij er voor verantwoordelijk dat klanten altijd tijdig hun ideale order geleverd krijgen, en de consument altijd haar favoriete plant kan kopen.
Je bent verantwoordelijk voor de doorloopsnelheid van bestellingen, contact met transporteurs en controle op de juistheid van de orders. Je haalt bestellingen uit Florisoft en je zorgt dat de daghandel van blad/bloemen goed verloopt. Ook de bestellingen en/of vragen die via de mail of telefonisch binnen komen, houd jij in de gaten.
Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de orders en controleer je alles op juistheid. Dit zorgt weer voor een goede doorloop(snelheid) van de orders. Wat gebeurt er nog meer tijdens een drukke dag?
Je drukt stickers af en draait pakbonnen uit, je beheert slotplaten en de Deense karren en je denkt mee over beteringen in het proces.

Dit alles doe je fulltime, van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 16:00 uur. Op maandag werk je iets langer, omdat dit de drukste dag van de week is.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe opdrachtgever is een van de mooiste en vooruitstrevendste producenten van groene kamerplanten, snijgroen en tropische bloemen. Met zo?n 35 gezellige medewerkers in Nederland en 160 toppers in Ghana zorgen zij dagelijks met passie voor planten en klanten. Met de ambitie om het steeds met elkaar een stapje beter te doen, creŽren zij innovatieve kamerplantconcepten voor de consument. De toplijn van onze kamerplanten wordt als compleet ?Beautanic Lifestyle? concept aan tuincentrums in meerdere landen geleverd. Op locatie in Honselersdijk vind je het hoofdkantoor, de tuin en de logistieke afdeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau