Luba Uitzendbureau

Monteur Dakrandbeveiliging

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Assendelft
23 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat dagelijks met n collega op stap om valbeveiliging op daken te plaatsen. De spullen hoef je niet omhoog te tillen, dit gebeurt met een kraan. Als de spullen op het dak staan, gaan jij en je collega het dak op. Daarna ga je de valbeveiliging plaatsen. Jullie gaan het neerleggen, uitklappen en bevestigen. Je collega zal zich meer gaan bezighouden met het bevestigen en jij zal de betonnen ballastblokken plaatsen. 1 blok weegt 22,5 kilo. Hier zit wel een hengsel aan om het makkelijk te tillen.

Jouw werk doe je door heel Nederland heen, waarbij jullie ongeveer 3 a 4 klussen per dag doen. Je bent dus niet de hele dag aan het tillen, maar ook aan het rijden. De ene keer ga je een hek plaatsen, de andere keer zul je een hek afbreken en ophalen. Je dag start om 06:00 uur bij de werkplaats in Assendelft. Daarna gaan jullie op weg naar jullie eerste klus en om +/- 15:00 uur kom je weer terug op de zaak. Hierna wordt de wagen geladen voor de volgende dag. De werkdag is om 16:00 uur ten einde.

Over het bedrijf

Dakdekkers, installateurs, monteurs van zonnepanelen en medewerkers van bouwbedrijven: voor iedereen die werkt op hoogte is veiligheid een factor van belang. Dit bedrijf is de grootste in Nederland op dit gebied. Ze hebben +/- 50 kilometer aan valbeveiliging. In de buitendienst werken 10 mensen, en je gaat altijd opstap met zijn tween. Het is een leuk informeel bedrijf waar veel doorgroeimogelijkheden zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau