Luba Uitzendbureau

Medewerker afbouw

  • Vacature
  • Noord-Holland
Middenmeer
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker afbouw ga je aan de slag op verschillende klussen om voornamelijk renovatiewerk te verrichten. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van plafonds en wanden, maar ook het aanleggen van waterleidingen en elektra, alsmede deurkozijnen plaatsen en lassen. Van een groot appartementencomplex tot een klus bij een particulier thuis tot het bouwen van een complete cleanroom, dit werk is zeer afwisselend en daardoor ook zo leuk! De standplaats van het bedrijf is Middenmeer en vanuit hier vertrek jij om 07.00 samen met de eigenaar van het bedrijf naar de klus. Als je al ervaring hebt in de montage of de bouw, dan is dat heel mooi meegenomen en zeker gelijk van toegevoegde waarde! Als je nog geen ervaring hebt, maar wel de wil om het te leren, dan krijg je hier de kans om dit te leren!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een goedlopende eenmanszaak in Middenmeer. Dit bedrijf nam voornamelijk montageklussen aan, maar is nu aan het uitbouwen en neemt ook grotere klussen aan, zoals de gehele bouw van een appartementencomplex. Nauwkeurigheid en klantgerichtheid staat hier centraal! Aangezien je vaak bij particulieren over de vloer komt, is het belangrijk dat je netjes te werk gaat en dat je representatief bent.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau