Luba Uitzendbureau

Medewerker lakspuiterij

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker lakspuiterij ben jij verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat waar de klant niet op kan wachten, bijvoorbeeld die keuken die ze opnieuw gelakt willen hebben in een andere kleur of een interieur van een winkel die een nieuwe look krijgt. Hoe trots kan jij zeggen dat jij een onderdeel bent geweest van het mooie eindresultaat! Je werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde, alle dagen zijn er nieuwe ontwerpen waar jij aan mee gaat helpen. Dit is dus geen productie werk, maar werken op order aan een kwalitatief mooi product! Als medewerker lakspuiterij ben jij voornamelijk bezig met het schuren, kitten, opmeten, inpakken en het spuiten van grondverf. Jouw nauwkeurige manier van werken en je leergierige houding gaan ervoor zorgen dat je dit mooie vak snel in de technische vingers krijgt.

Over het bedrijf

Het is een leuk familiebedrijf waar de klant centraal staat en je altijd welkom wordt geheten met een lekkere kop koffie. Ze hebben meerdere BV 's , o.a. gericht op schadeherstel van voertuigen, maar nu zoeken we voor het onderdeel die interieur lakt een leuke nieuwe medewerker. In de jaren 60 zijn ze gestart en inmiddels uitgegroeid naar een bekende naam in de regio en hennen zij ± 25 medewerkers in dienst. Intern geldt een leuke en informele sfeer, tijd voor een grapje moet kunnen, maar hard werken en oog voor detail hebben blijft centraal staan: hoogglanslakwerk is hun specialiteit. De lat ligt héél hoog wat betreft het afleveren van hoogglansspuitwerk. Jij bent toch iemand die ook kwaliteit wil leveren?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau