Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker metaal

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zwaagdijk
23 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Op deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor de afwerking van het metaal. Je tikt onder andere flenzen, knipt metaal, zet de machine aan en uit, voert kit-werkzaamheden uit en puntlassen behoort ook tot het takenpakket. Het is een voordeel wanneer je eerder hebt gewerkt met metaal. Heb je affiniteit met het product? Reageer dan ook! Jouw nieuwe werkgever leert je het vak.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een metaalbedrijf waar onder andere luchtkanalen en plaatwerk worden geproduceerd. Veel voorkomende werkzaamheden zijn puntlassen, knippen, boren, slijpen en afwerken. Het meer gespecialiseerde werk wordt op de Las-afdeling gedaan. Daar wordt nauw samengewerkt met de andere afdelingen. Samenwerking is waar het bedrijf voor staat. Zowel intern met collega's, als extern met de klanten en leveranciers. Klanten kunnen er op rekenen dat iedereen binnen dit bedrijf zich voor de volle 100% inzet. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat je goed in je vel zit. En is er een keer iets, privé of op het werk, dan biedt zij alle ruimte om dit te delen. Zo kunnen we met elkaar plezierig aan het werk zijn en voor elkaar zorgen wanneer het nodig is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau