Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker/ lasser

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
De Goorn
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb jij goed technisch inzicht? Vind je het leuk om de constructies voor de vloeren (zoals bijv. de trappen) aan de hand van tekeningen te maken en te verbinden, en hierna zelf af te lassen? Uiteraard horen bijkomende werkzaamheden zoals zagen, boren, snijbranden, knippen, ponsen en vijlen er ook bij. De gereedschappen en apparatuur worden goed onderhouden en het snijgereedschap geslepen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van tussen (verdiepings) vloeren. Deze vloeren worden gebruikt voor het creŽren van extra ruimte in bijvoorbeeld een magazijn, productieruimte of distributiecentrum. Samen met een groep enthousiast collega's heb jij de taak om samen met dit bedrijf voorop te blijven lopen in de internationaal groeiende markt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau