Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker - tijdelijk

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Velserbroek
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je begint je dag met een kopje koffie met je collega's, als je het leuk vindt. Daarna ga je naar je vaste werkplek. De werkzaamheden bestaan uit het inpakken of verpakken van de bloembollen. Meestaal sta je aan een draaitafel en wat jij moet doen is de ingepakte bollen in een doos/krat te leggen. Soms moet je ervoor zorgen dat de machine bijgevuld moet worden. Zijn de stickers op of is er een storing dan moet je het bij je leidinggevende aangeven.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een bekende groothandel in bloembollen. Zij exporteren bloembollen naar landen binnen Europa, maar ook naar het Verre Oosten, en de Verenigde Staten.
Zij leveren verpakte bloembollen aan tuincentra, supermarktketens, doe het zelf- en postorderbedrijven. De laatste tijd merken zij dat het steeds drukker wordt. Ze verwachten een hele drukke zomerperiode daardoor.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau