Luba Uitzendbureau

Manager operations

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Branch Manager geef je direct leiding aan een team, maar ook geef je indirect leiding aan al onze chauffeurs en technische medewerkers van alle vestigingen in Nederland. Het is dus enorm belangrijk dat je ervaring hebt met de werkzaamheden, en ervaring met het aansturen van veel personeel.

Met jouw kwaliteiten til je het team op een hoger niveau door de juiste motivatie en coaching van de medewerkers. Het is belangrijk dat je duidelijke kaders stelt met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden en erop toe ziet dat deze worden nageleefd. Uiteraard is een goede voorbeeldrol als leidinggevende zijnde hierin onmisbaar. Jij weet aan het einde van de dag wat jouw medewerkers aantreffen op hun routes en bespreekt dit dagelijks met de betrokken collega's, zoals met de Junior Branch Manager waarmee je een nauwe samenwerking hebt. Door jouw ondernemende en proactieve manier van werken adviseer jij jouw leidinggevende over operationele en commerciŽle zaken. Daarnaast rapporteren de Assistent Branch Managers van de vestigingen in Hoofddorp en Son & Breugel aan jou. Uiteraard is het geen probleem om zelf de handen uit de mouwen te steken.

In deze zelfstandige, verantwoordelijke en veelzijdige functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: Het coŲrdineren van de dagelijkse activiteiten op de vestiging Zoetermeer, het aansturen en ontwikkelen van de medewerkers op de vestiging die werkzaam zijn als chauffeur en technische medewerkers, het monitoren, analyseren en verbeteren van ons service niveau en kwaliteit. Onder andere gerelateerd aan succesvolle leveringen, klanttevredenheid, kwaliteit en upselling, het monitoren, analyseren en verbeteren van onze leveringen; het behalen van onze verkoopdoelstellingen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is marktleider op het gebied van water- en koffieoplossingen in Europa en Nederland. Ze zijn een actieve speler in maar liefst 15 landen, in Nederland voorzien ze 25.000 klanten van water en koffie. Hun brede assortiment bestaat uit watercoolers, koffieapparaten en de benodigde ingrediŽnten. Zo winnen ze water uit Nederlandse bronnen en branden ze eigen koffiebonen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau