Luba Uitzendbureau

Medewerker Service & Revisie

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van medewerker service & revisie werk jij hard aan het reviseren en repareren van trapliften om deze voor hergebruik gereed te maken. Dit doe je aan de hand van vaste procedures en kwaliteitsstandaarden. Je houdt je bezig met verschillende elementen als het reviseren van de stoel tot de motor en eventuele andere onderdelen van de traplift. Je voert diagnoses uit bij storingen en maakt hier storingsanalyses van. Dit rapporteer je en boek je af in de daarvoor bestemde systemen. Je dient als ondersteuning voor de afdelingen Kwaliteit en R&D om kwaliteitsverbeteringen mogelijk te maken. Het is een veelzijdige functie waarin zelfstandigheid wordt verwacht en daarnaast komt je te werken in een team van 4 medewerkers. Je zet je ervoor in om er iedere dag weer het beste uit te halen om het dagelijks leven van de klanten gemakkelijker te maken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau