Luba Uitzendbureau

Monteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben jij, samen met je collega's, heel allround bezig. Je maakt tijdelijke huisvesting voor diverse bedrijven en indien nodig verplaats je deze. Je dag begint om 07:00 uur op locatie. Je begint met het maken van de fundering en zorgt dat deze waterpas is. Vervolgens plaats je de containers en zorg je ervoor dat de hele unit afgewerkt is, zodat deze direct in gebruik kan worden genomen. Hierbij komen alle denkbare aspecten aan bod, zo zorg je er dus ook voor dat de elektra goed in elkaar zit en dat er water beschikbaar is in de unit. Kortom, een hele diverse en veelzijdige functie. Om in aanmerking te komen voor deze functie, ben je dus een echte allrounder. Je hoeft geen afgeronde opleiding tot elektromonteur/loodgieter te hebben, maar je moet vooral heel handig zijn en het leuk vinden om met je handen te werken en alle aspecten (op den duur) te beheersen.

Dit bedrijf werkt aan diverse projecten die een aantal dagen duren. Omdat ze vroeg beginnen, ben je ook weer vroeg klaar. Rond 17:00/18:00 uur ben je weer thuis.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is specialist in het plaatsen en afmonteren van tijdelijke huisvesting, van kantoorunits tot zorg- en onderwijsinstellingen. Het verplaatsen van tijdelijke huisvesting is dagelijkse activiteit en kent dus nog maar weinig geheimen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau