Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker / Staalmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat op locatie staalconstructies bouwen gericht op renovatie, utiliteitsbouw en alles daar tussenin. Van balkconstructies tot aan de Ziggo Dome. De wensen van de opdrachtgever, architect en constructeur worden vertaald naar een op maat gemaakte staalconstructie waarbij gebruik gemaakt is van moderne technieken. Werken op hoogte is je niet vreemd en balanceren tussen constructies geeft jouw een kik! Samen met een leuk team gaan jullie op klus op diverse locaties in Nederland om hier de prachtigste constructies te maken voor bijzondere gebouwen.

Over het bedrijf

Gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van stalen constructies. Dit kan zijn ten behoeve van woningbouw, renovatieprojecten, hallenbouw, utiliteitsbouw, trappen en hekwerken. Het is een mooi bedrijf met een fijne werkplek en unieke projecten in hun branche. Dit is ook één van de redenen waarom mensen hier graag (en lang) werken.

De medewerkers geven aan dat ze het meest blij van worden van hun werkzaamheden. De diversiteit van de projecten ?elke keer is het anders, de omstandigheden en de constructies?. Naast het harde werken is de gezelligheid van collega?s onder elkaar erg belangrijk voor de mensen. Omgang met de collega's is daarnaast een belangrijke factor voor veel werknemers. De sfeer is heel goed, ook buiten werktijd spreekt men elkaar regelmatig, helpen elkaar en staan klaar voor elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau