Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker naaiatelier

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Tilburg
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een aanvulling voor het kleine en gezellige team in het naaiatelier in Tilburg. Hoe ziet jou werkdag eruit? In de ochtend begin jij om 08.00 en worden de taken verdeeld. Aan de hand van instructies ga jij stof op maat scheuren, hoe je dit doet is per klant verschillend. Daarnaast worden confectiewerkzaamheden uitgevoerd, indien nodig maak jij gebruik van de lokmachine en zorg jij dat de bed- en badtextiel nauwkeurig wordt gelokt. Daarna dienen de producten worden ingepakt volgens de eisen van de klant. De werkzaamheden voer je grotendeels staand uit. Je werkt 32 uur op alle werkdagen met uitzondering van de dinsdag.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf en zij bestaan al sinds 1975. Zij leveren hoogwaardig en kwalitatief bed- en badtextiel. Zij zijn erg trots op wat ze doen! Bij dit bedrijf vinden ze werkplezier van groot belang en er is ruimte en aandacht voor de medewerker.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau