Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productiemedewerker in de vleeswarensector ben jij verantwoordelijk voor de producten die uiteindelijk in de supermarkt terecht komen. Hoe leuk is het om je eigen producten de volgende dag terug te vinden in schappen!

Je krijgt de mogelijkheid om zonder opleiding toch een leuke baan te vinden binnen een familiebedrijf met doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk ben je niet meteen teamleider maar zal je als productiemedewerker het hele proces van A tot Z leren. De werkzaamheden bestaan uit: uitpakken, inpakken, verpakken, snijden, vacumeren en opgooien. De verschillende afdelingen zijn: Filet Amercain, Vacumeer, Snijzaal en Sauzen. In samenspraak met de opdrachtgever bekijken we waar jij het beste past. Het werk vraagt fysieke inspanning en doorzettingsvermogen maar dit wordt ook erg gewaardeerd door de leiding van het bedrijf. Zo zijn er bijvoorbeeld dagen dat het management voor iedereen lekkere snacks en friet klaarmaakt. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het bedienen van de verschillende productiemachines.

De productieruimte bevindt zich in een gekoelde omgeving en heeft zeer strenge hygiŽne eisen en werkprocedures. Dit zorgt ervoor de de kwaliteit van de producten altijd van top niveau zijn.
Je begint vroeg in de ochtend. De werktijden kunnen variŽren door de onvoorspelbare grootte van de bestellingen. Dat moet je kunnen combineren met jouw privť omstandigheden. Verder houdt dit bedrijf ook rekening met alle culturele en religieuze achtergronden. Heb je bijvoorbeeld bezwaar om met varkensvlees te werken dan zijn er nog genoeg mogelijkheden voor jou om toch aan de slag te gaan.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau