Consolid

Diepvries Logistiek Vrachtwagenchauffeur CE

Details van de functie

Logo Onze opdrachtgever, XPO Logistics, is momenteel per direct op zoek naar gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs met een CE rijbewijs die geldig is. De piek van het werk ligt voornamelijk van vrijdag tot en met maandag op fulltime basis. Naast fulltime is het ook mogelijk om parttime aan de slag te gaan!

Naast dat het belangrijk is dat je goed kunt rijden wordt er meer van je gevraagd dan alleen het besturen van de vrachtwagen. Je gaat ervoor zorgen dat de diepvries lading bezorgd wordt bij de filialen van de supermarktketen Albert Heijn. Het is hierbij belangrijk dat je accuraat en secuur te werk gaat. Door een kleine inschattingsfout kan zomaar een hele lading afgeschreven worden en dit moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden.

Bij elk filiaal moet je ongeveer 2 tot 3 rolcontainers lossen. Wanneer de rolcontainers van de laadklep af zijn, zal het personeel van de Albert Heijn het verder van je overnemen. Wanneer je de rolcontainers gaat lossen dien je altijd de temperatuur op te meten en vervolgens te noteren. Als er onderweg wat tegen zit waardoor je vertraging op loopt is het belangrijk dat je dit direct doorgeeft aan de mensen van de planning.

Wanneer je aan de slag gaat voor deze functie zal je over het algemeen vroeg in de ochtend starten met je shift (03.00 uur op zijn vroegst). Het fijne van deze werktijden zijn dat je weer op tijd naar huis kan gaan en kan gaan genieten van je dag. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor ritten die later starten, maar daarover zal je in gesprek moeten gaan met de opdrachtgever.

Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk voordat iemand anders je voor is! Je kan ons ook een whatsapp bericht sturen op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende en vooral verantwoordelijke baan bieden wij jou nog meer, namelijk:
  • Maandsalaris dat kan oplopen tot EUR2754,27 (40-urige werkweek)
  • De mogelijkheid om meer te verdienen dan bovenstaand door overwerk en toeslagen!
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Vakantiedagen
  • Code 95 gratis nascholing
  • Een functie waarbij uitdaging en afwisseling aanwezig is
  • Goede pensioenregeling
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid