Consolid

Medewerker Logistiek Bidfood

Details van de functie

Logo Bij onze klant Bidfood word je uiteraard eerst op een correcte manier ingewerkt en zal je niet voor verassingen komen te staan tijdens je eerste werkdagen. Er wordt dus precies uitgelegd wat er van jou verwacht wordt als logistiek medewerker.

Bij Bidfood verzamelen ze de orders door middel van een voicepicking-systeem. Door gebruik te maken van een headset hoor je precies welke producten je moet pakken in het magazijn en op welke plek de producten liggen in het magazijn. Vervolgens zorg je ervoor dat de producten belanden op een rolcontainer. Het is belangrijk dat jij het leuk vind om fysiek werk te doen omdat de producten wel 2 tot 25 kg kunnen wegen! Er zijn belangrijke richtlijnen voor het stapelen van de producten die je moet volgen.

Door samen te werken met jouw collega's ga jij ervoor zorgen dat alle binnenkomende orders worden gecontroleerd, zorg je ervoor dat je afwijkingen onderschept en ben je oplossingsgericht op de problemen die kunnen ontstaan. Wanneer de bestelling helemaal compleet is ben jij er verantwoordelijk voor dat de rolcontainer bij het laadpunt belandt. Uiteindelijk worden de gemaakte bestellingen afgeleverd bij de klant!

Je hebt de keuze om in ploegen te gaan werken. De werktijden zijn:
  • 06:00 uur tot 15:00 uur
  • 11:00 uur tot 20:00 uur
  • 20:00 uur tot 05:00 uur

In overleg is het mogelijk om voor een van deze tijden te kiezen. Helaas is het niet mogelijk om alleen te kiezen voor de dienst van 20:00 uur tot 05:00 uur. Als je uiteindelijk bij een team terecht komt zal je voornamelijk met dit team ingepland worden, maar hier kan natuurlijk wel eens vanaf geweken worden. Op deze manier kan je wel een band opbouwen met je team!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zou je het liefst gelijk beginnen? Pak dan direct je kans! Je kan ons ook bereiken via whatsapp op [klik hier voor het telefoonnummer]

Arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto maandloon van EUR2147,- wanneer je 21 jaar en ouder bent
  • 8,33% aan vakantiegeld
  • De mogelijkheid om per direct te starten met werken
  • Persoonlijke aandacht
  • Arbeidsvoorwaarde die aantrekkelijk zijn, zoals 25 vakantiedagen en 100 online trainingen
  • Een fulltime baan (40 uur) van maandag tot vrijdag
  • Een fijne werkomgeving waar gezelligheid en hard werken centraal staan
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid