Luba Uitzendbureau

Operator voedingsindustrie

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft in de productie en die zich door wil ontwikkelen als operator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verpakken van noten in de juiste kwantiteit en kwaliteit. Dit doe je door diverse machines op de juiste instellingen te zetten om het productieproces optimaal te laten verlopen volgens de gestelde specificaties. Je zorgt voor de aan- en afvoer van grondstoffen, emballage en gereed product. Daarbij bewaak je de technische staat van de lijn en verhelp je kleine technische storingen.

Naast deze werkzaamheden is het een leuke bijkomstigheid dat je regelmatig nootjes meekrijgt om te proeven. Wie wil dat nou niet?

Over het bedrijf

Deze werkgever is een jonge onderneming die zich richt op het bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. Deze onderneming is gevestigd op twee locaties: Giessen en Bergschenhoek. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een jonge, dynamische en moderne omgeving. Ze onderscheiden zich door een breed scala aan (innovatieve) verpakkingen en hoogstaande kwaliteit.

Dit bedrijf vindt het belangrijk om te focussen op de ontwikkeling van het personeel. Zo kan je als gemotiveerde inpakker doorgroeien naar een operatorfunctie en als operator zou je eventueel uiteindelijk aan de slag kunnen als teamleider. Ook investeert dit bedrijf in diverse cursussen en opleidingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau