Luba Uitzendbureau

Medewerker houtbewerking

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Schagen
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je houdt je bezig met het frezen van MDF en polyester platen van 2 bij 3 meter (tilwerk). Deze platen worden bewerkt voor dekken, stootlijsten en trapranden. Voorbeelden worden eerst van MDF gemaakt en na het passen en aanpassen worden de polyester platen in fabricage genomen . Na het uitfrezen van de plaat vul je deze met een gekleurd filler. Na het drogen van de filler, worden de platen geschuurd. Naast het frezen van platen ben je bezig met het inpakken en verzendklaar maken van de orders. Ook het legen van de afzuiginstallatie hoort bij je taken.

Over het bedrijf

Bij deze werkgever werken mensen met liefde voor hun vak en het werken met hout. Omdat het om specifiek werk gaat, wordt er door de werkgever tijd gestoken in een goede uitleg en begeleiding van jouw nieuwe functie. Omdat het om specifiek werk gaat, wordt er door de werkgever tijd gestoken in een goede uitleg en begeleiding van jouw nieuwe functie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau