Luba Uitzendbureau

Chauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bezorgt met een glimlach tenten, statafels, servies, glaswerk, meubels, alles wat we nodig hebben voor een feestje bij particulieren en bedrijven binnen heel Nederland met af en toe een uitstapje naar het buitenland.

Samen met de bijrijder laad je de wagen in en ga je die dag de bestellingen bezorgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van party- en tentenverhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De kennis, de jarenlange ervaring, het complete aanbod en vooral de betrokkenheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven en particulieren hun weg naar hen wisten te vinden. Zij ondersteunen klanten door middel van advies en de verhuur van tenten en party- en horecabenodigdheden. Door het uitgebreide assortiment maken zij van elk evenement, klein of groot, een unieke en onvergetelijke ervaring, verzorgd van begin tot eind. Kom bij hen werken en help mee hun klanten te ontzorgen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau