Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw taken bestaan voornamelijk uit het aan de hand van handscanners picken, intern transporteren, controleren, opslaan en het verzend/gereedmaken van uitgaande goederen. Ook het lossen, controleren, intern transporteren, opslaan, uitslaan en verzend/gereedmaken van inkomende goederen behoort tot jouw taken. En je volgt tool box meetings. Verder houd je je bezig met het ingeven van lading- en locatiegegevens en het uitdraaien van locatie- en / of adresstickers. Private label artikelen voorzie je van een garantie certificaat + instructie / showdozen. Je controleert en meldt schade bij binnenkomende goederen en stelt goederen samen. Tot slot zorg je dat het magazijn netjes en schoon is wanneer je naar huis gaat.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt deel uit van een drietal bedrijven met één gemeenschappelijke doelstelling: producten leveren die net even slimmer zijn, net even beter doordacht dan concurrerende producten. En natuurlijk net even beter voor het milieu. Met deskundigheid, innovatieve technieken en een onvermoeibare inzet streven zij naar ?operational excellence?. Zij bieden al hun doelgroepen een uitgekiend assortiment op maat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau