Luba Uitzendbureau

Logistiek Medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Aalsmeer
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is sinds dit jaar gevestigd in Aalsmeer in een geheel vernieuwd pand. De organisatie is groeiende en ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een ervaren, zelfstandige logistiek medewerker. Wat ga je precies doen? Vanuit het magazijn ga jij als logistiek medewerker de producten controleren, opslaan en verpakken. Ook ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst en controle van de goederen. Het is van groot belang dat dit secuur en netjes gebeurt om de aantallen en kwaliteit te controleren. Fysiek ben jij in orde want de vrachtwagens dienen ook geladen en gelost te worden. Naast de dagelijkse taken ben je ook verantwoordelijk voor het bewaken van de planning en dat alle goederen op tijd vertrekken. Zoals je ziet betreft het een zelfstandige functie. Kortom, wil jij werken bij een informeel bedrijf met veel eigen verantwoordelijkheid? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou! Bezit jij ook nog relevante technische kennis, dan heb je een streepje voor.

Over het bedrijf

Dit bedrijf ontwikkelt, produceert en distribueert belichtingssystemen voor de (glas) tuinbouw wereldwijd. Door de grote groei van het afgelopen jaar zijn ze op zoek naar een Logistiek medewerker. Er heerst een persoonlijke sfeer. Er werken ongeveer 12 mensen op kantoor en nog een paar productiemedewerkers die allemaal goed met elkaar omgaan en open met elkaar communiceren. Je hebt bij dit bedrijf niet te maken met hiėrarchische niveaus. Jij komt te werken in het team van de productieleider en bent verantwoordelijk voor het magazijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau