Luba Uitzendbureau

Junior/leerling technisch tekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb het in je om al technisch tekenaar aan de slag te gaan en heb je de ambitie om door te groeien? Dit is jouw baan!
Als technisch tekenaar ben je in staat om precies en secuur te kunnen werken. Je bent niet bang voor een uitdaging en je heb vooral veel ambitie om door te groeien. Als tekenaar ben je bekend met de programma?s Autocad en Stabicad, of je bent bereid om hierover meer te leren en mee te nemen in je verdere loopbaan. Je begint in een team van twee tekenaars, maar kan doorgroeien naar functies als BIM-modelleur, projectleider of werkvoorbereider. In de functie van technisch tekenaar moet je secuur kunnen werken, de monteurs moeten blind op je kunnen vertrouwen. Ook wordt er verwacht dat je een stukje enginering voor je rekening neemt.

Over het bedrijf

Dit cv-ketelinstallatiebedrijf is een snel groeiende organisatie op het gebied van service en onderhoud voor centrale verwarmingsinstallaties. Ze zijn een excellent opleidingsbedrijf, dat er op gericht is mensen op te leiden en te begeleiden in de installatietechniek. Zij coachen en begeleiden medewerkers in de praktijk en bieden in combinatie hiermee opleidingen aan voor landelijk erkende diploma's als monteur, werktuigbouwkundige, elektricien, onderhoud- en servicemonteur installatietechniek en servicetechnicus. Het is hard werken, maar er staat wel een goed salaris, uitstekende materialen, fijne collega's en een geweldige opleiding tegenover.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau