Luba Uitzendbureau

Medewerker schoonmaak

Details van de functie

Logo Over de functie

wa.me/ [klik hier voor het telefoonnummer] ?text=Ik%20wil%20graag%20solliciteren%20op%20de%20vacature%20van%20medewerker%20schoonmaakDe logistiek en schoonmaak afdeling is ondersteunend aan de reparatie afdeling van koffiemachines. Wanneer de machines binnenkomen dienen deze geregistreerd te worden. Daarna worden deze gesorteerd en aangeleverd aan de Reparatie afdeling. Na reparatie dienen de koffiemachines schoongemaakt en klaargemaakt te worden voor verzending naar de klant. Ook dienen de leenmachines die terug komen van de klant geregistreerd, nagekeken, schoongemaakt en opgeslagen te worden. Zowel op de klant- als de leenmachines dienen controles en inspecties uitgevoerd te worden.

Ook ga jij je bezighouden met de afhandeling van logistieke stroom ondersteunend aan reparatie, Uitleen van koffiemachines en intake, orderpicken, verzenden. Ook ga je testen, schoonmaken en ontkalken van gerepareerde koffie machines van klanten, de leenmachines gereed maken voor uitleen (cleaning, ontkalken) en het controleren en testen van complexe (leen)machines (B2B).

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren onder andere grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch en teamwork staat centraal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau