Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start de dag met een kop koffie in de kantine en gaat vervolgens naar beneden het magazijn in. Hier komen de leveranciers al binnen met de eerste leveringen, en het is jouw taak om deze goed te verwerken. Eerst scan je de goederen en zorgt ervoor dat de pallets en spullen op de juiste plaats worden gezet met behulp van een reachtruck. Vervolgens ga je de locaties in het magazijn bijvullen, dit kan in de vriezer, de koelcel of de gewone loods zijn. Mocht het zo zijn dat je in de vriezer of koelcel werkt, dan krijg je hier hele fijne toeslagen voor! Tijdens deze werkzaamheden zorg je er natuurlijk voor dat het magazijn netjes op orde is en dat lege dozen of verpakkingen gelijk worden opgeruimd. Daarnaast help je de orderverzamelaars in het geval van grote drukte, zodat alle klanten op tijd hun bestellingen ontvangen. Als reachtruckchauffeur ben je fysiek sterk, ben je een echte teamspeler en ben je communicatief sterk

Je komt terecht in een team met ervaren reachtruck chauffeur die precies weten wat ze moeten doen. Dit wordt op termijn ook van jou verwacht. Daarom ben jij ook iemand die gemotiveerd is een leergierig is ingesteld.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert alle producten aan klanten in de horeca, catering maar ook de zorg en bieden een totaalaanbod en ondersteunende diensten. Onze klant werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. De standplaats van deze vacature is Hoofddorp. Deze vestiging heeft net een hele verbouwing achter de rug waardoor de hele straat inmiddels bij dit bedrijf hoort. Zij zitten enorm in de lift, ben jij klaar om mee te liften? Verder staat samenwerken voorop bij onze opdrachtgever. Zo werken zij actief aan het behalen van top resultaten en hebben zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het bedrijf en voor elkaar. De sfeer is dan ook informeel en gezellig met een Amsterdamse mentaliteit. Er wordt dus heel direct gecommuniceerd met elkaar. Tot slot staat er in elke ruimte een radio, waardoor je altijd een lekker muziekje hebt tijdens je werk!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau