Luba Uitzendbureau

Supervisor logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als supervisor ga jij in het warehouse aan de slag binnen een leidinggevende functie. Jouw doel is het waarborgen van een tijdige aan- en afvoer van producten die van en naar de eindbestemming onderweg zijn. Met andere woorden, zorgen voor een adequate en tijdige ontvangst, controle en opslag van goederen. Jij geeft dagelijks operationeel leiding aan de magazijnmedewerkers. Je stuurt aan en motiveert. Je zorgt dat de goederenstroom nooit stil ligt en beheert de voorraden. Je coördineert het ontvangst van inkomende goederen en verwerkt verplaatsingen in het voorraadsysteem. Mocht het nodig zijn voer jij correcties uit. Bij signaleringen ga jij op zoek naar de oorzaak en boekt eventuele verschillen weg. Daarnaast ben jij natuurlijk de vraagbaak van jouw medewerkers, dus komen ze ergens niet uit? Jij schiet ze te hulp!

Naast de aansturing ben jij dagelijks in contact met de Customer Service en het Warehouse Management over de voorraadvorming, planning en prioriteiten van de dag. Binnen deze organisatie heb je korte lijnen zodat er altijd optimaal geopereerd kan worden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een logistieke dienstverlener waarbij samenwerken en een goede dienstverlening voorop staat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau