Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij begint je dag om 06:50 met een kop koffie en om 07:00 start je met werken. In de functie van orderpicker ga jij goederen verzamelen door middel van een handscanner. Daarnaast sta jij op de afdeling VAL waar de dozen gevuld moeten worden met een vast assortiment. Het is dus belangrijk dat jij repeterend werk geen probleem vind en secuur aan de slag gaat.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een landelijke groothandel in centrale en lokale verwarming, sanitair, zonapparatuur en warmwaterapparatuur. Om haar klanten snel en compleet te kunnen leveren, beschikt zij over 15 vestigingen, een efficiŽnte logistieke organisatie en een geavanceerd automatiseringssysteem. Met extra service geven zij steeds een nieuwe impuls aan de kwaliteit van de dienstverlening ten behoeve van haar afnemers. Kenmerkend voor de organisatie: kwalitatief en financieel sterk bedrijf waar klantgerichtheid, loyaliteit en collegialiteit centraal staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau