Luba Uitzendbureau

Calculator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als calculator ben jij diegene die offertes maakt en tijdens de projecten de kosten monitort. Je hebt ervaring in het berekenen van de benodigde materialen en uren voor de bouwprojecten. Afhankelijk van wat jij leuk vindt, ben je regelmatig bij de projecten te vinden. Je kan goed zelfstandig werken als het aankomt op het maken van offertes en berekeningen. Je houdt van hectiek en bent liever druk dan dat je je verveelt. Je bekijkt situaties positief en benadert deze met een oplossingsgerichte houding. Naast het opstellen van offertes vindt jij het ook leuk om de aanvragen na te bellen. Je weet goed de offerte te verklaren en mogelijk de nieuwe klant te overtuigen tot een uitvoerende opdracht. Het bedrijf bestaat momenteel uit 4 mensen op kantoor en 7 mensen in de buitendienst. Ondanks de corona blijven de opdrachten binnen stromen en het bedrijf begint te groeien.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever specialiseert zich graag in unieke opdrachten. Van renovaties tot nieuwbouw of zelfs monumentale panden. Niks is ze te gek. Jouw toekomstige werkgever vindt innovatie belangrijk, net als oplossingen zoeken waar de gebruikelijke werkwijze niet voldoende is. Hun werkgebied wordt steeds groter. Waar het in Nederland is begonnen, zijn ze nu ook in het buitenland te vinden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau