Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
's-Hertogenbosch
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen dit bedrijf hebben ze vier verschillende afdelingen waar er assemblage wordt gedaan. Je stroomt in de op de voorassemblage en leert daar om delen van de machine te produceren voor de assemblageafdeling. Wanneer je hier weet hoe het werkt? Dan kan je allround worden ingezet op de drie afdelingen machinebouw, waar je leert de vacumeermachines in elkaar te zetten. Je wisselt regelmatig van afdeling, zodat je uitdaging in je werk blijft houden. Jouw taken bestaan uit het assembleren en monteren van de machines aan de hand van technische tekeningen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. Die familiesfeer is nog steeds duidelijk voelbaar. Je nieuwe collega's werken er al vele jaren en ze zijn dan ook op zoek naar iemand die zich lang aan dit team wil binden. Zo lang er hard gewerkt wordt is er tijd voor een praatje en een grapje op de werkvloer. Daarnaast krijg je volledig de ruimte om je te ontwikkelen. Je start met het assembleren van de kleinste machine maar stap voor stap ga je de grotere machines assembleren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau