Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Tilburg
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start met het opbouwen en instellen van de machines op basis van ontvangen opdracht / recept, eventueel i.s.m. de monteur. Vervolgens controleer je de batchnummers en de benodigde grondstoffen o.b.v. de gegevens op de opdracht en het werkvoorschrift. Je voert de opdracht conform de normering, het werkvoorschrift en overige geldende procedures uit. Visueel controleren van de grondstoffen en verpakkingsmaterialen behoort ook tot jouw takenpakket. Afwijkingen signaleer je en meld je aan de teamleider. De gegevens op de etiketten controleer je o.a. op productiedatum, houdbaarheid en batchcode.

Tijdens het proces stuur je productiemedewerker(s) aan in dezelfde werkruimte en vult de controlelijsten in. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van meng-/vulapparatuur, de materialen en de omgeving. Tijdig en efficiŽnt uitvoeren van de productiewerkzaamheden. Tot slot volg je de geldende procedures, voorschriften en werkinstructies op (met name op het gebied van arbo, hygiŽne en veiligheid).

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een belangrijke partner in het mengen en (her)verpakken van voedingsmiddelen. Met professionaliteit en passie werken ze dag in dag uit aan topproducten voor tevreden opdrachtgevers. Daarbij spelen continuÔteit en toewijding een grote rol. Jouw toekomstige crew bestaat uit blenders en packers pur sang en ze weten als geen ander wat, hoe en waarom ze het doen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau