Luba Uitzendbureau

Tig lasser

Details van de functie

Logo Over de functie

Door jouw jarenlange ervaring als TIG Lasser ben jij dagelijks bezig met het bewerken van staal en RVS. Je verzorgd onderdelen voor frituur- en kookinstallaties. Naast het lassen verzorg je ook andere voorkomende werkzaamheden, zoals: richten, vijlen, slijpen, polijsten, poetsen en lijmen. Jij bent gericht op details en vindt het een kunst om oneffenheden uit de weg te gaan. Voor jouw functie is het belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en je de nodige ervaring hebt als het aankomt op hechtprocedures, waaronder lijmen. Al jouw collega's zijn trots op het werk wat zij afleveren en iedereen streeft naar een hoog afwerkingsniveau. Het eindproduct komt namelijk in het zicht bij de klant.

Het werk wat je verzorgd is niet standaard want alle installaties worden afgestemd op de wensen van de klant.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een toegewijd team van medewerkers die streeft naar topkwaliteit. Zij zijn met hun product al meer dan een halve eeuw toonaangevend in Europa. Een reputatie waar ze erg trots op zijn.
Een collegiale en prettige werksfeer is wat dit bedrijf kenmerkt. Er heerst een open bedrijfscultuur waar weinig hiėrarchie is. Open communicatie is hier belangrijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau